Mal ətinin hansı hissəsi ən dadlı və yumşaqdır?

Dünən, 15:07           
Mal ətinin hansı hissəsi ən dadlı və yumşaqdır?
Yumşaqlıq dərəcəsinə görə ət seçərkən bəzi məsələlərə diqqət etmək lazımdır. Foodinfo.az xəbər verir ki, ətin tərkibində nə qədər az əzələ olarsa o qədər yumşaq olacaq. Buna görə file hissələri xüsusilə seçilir. Keyfiyyətli mal əti ağ və ya solğun sarı rəngdə olmalıdır. Barmaqlarınızın arasına sürtsəniz, ərimir, parçalanır. Tünd sarı yağ heyvanın yaşlı olduğunu göstərir. Bu cür ətin yumşaq olması üçün uzun müddət qaynatmalı olacaqsınız.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.