Balığı şəkərlə qızardın – Təəccüblənəcəksiniz

5-11-2024, 09:08           
Balığı şəkərlə qızardın –
Balıq qızartmaq üçün reseptlərin əksəriyyətində əsas maddələr un və duzdur. Bəzən dadı daha da fərqli etmək üçün ona bibər də əlavə etmək olar. Lent.az-ın məlumatına görə, bir çoxlarının bilmədiyi başqa bir komponent də var ki, bu balığı daha iştahaaçan və xırtıldayan edəcək. Söhbət şəkərdən gedir. Ancaq bunun üçün çox az şəkərdən istifadə etməlisiniz. Çox əlavə etsəniz, yeməyin dadını poza bilərsiniz.Bir kiloqram balığı qızartmaq üçün bir çimdik şəkər kifayətdir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru