Bu xəstəlik koronavirusa daha həssasdır - ARAŞDIRMA

23-01-2021, 15:43           
Bu xəstəlik koronavirusa daha həssasdır - ARAŞDIRMA
Amerikalı alimlər tədqiqat nəticəsində bu qənaətə gəliblər ki, COVID-19-a yoluxmamaq üçün qəbul edilən qidaların zərərli hissələri mədə turşusunu neytrallaşdırır.
Anaxeber.info xəbər verir ki, bu barədə "Gastroenterelogy" jurnalında məqalə dərc edilib.
Alimlər bildiriblər ki, təəssüf ki, reflüks xəstəliyi olan insanlarda mədə turşusu qida borusuna atılır və qıcqırma hissi yaranır. Eyni zamanda qida borusunun divarları zədələnir.
Alimlər qeyd ediblər ki, reflüks xəstəliyi olan insanlar koronavirusa daha həssasdır.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru