Qızartma zamanı kotletlər niyə dağılır?

26-01-2024, 07:05           
Qızartma zamanı kotletlər niyə dağılır?
Bu yeməyi hazırlamaq prosesi olduqca sadədir. Eyni zamanda, yemək bişirməyə başlayanlar qızartma zamanı kotletlərin parçalanmasından şikayət edə bilərlər.Nə etmək lazımdır ki, kotletlər dağılmasın?Foodinfo.az bildirir ki, reseptə ciddi əməl edilməlidir.Qiymənin qəliblənməsi çətindirsə, o zaman hazırlığa bir az un əlavə etmək lazımdır.1 kq sümüksüz ət üçün 250 q bayat çörəyin əlavə edilməsi məsləhət görülür ki, onu əvvəlcə suda islatmaq lazımdır.Qiymə hazırladıqdan sonra dərhal kotletləri hazırlamayın. Onu yaxşıca döymək və yarım saat soyuducuya saxlamaq lazımdır. Bu cür manipulyasiyalar maddələrin bir-birinə bağlanmasına kömək edir.Bundan əlavə, artıq formalaşmış kotletləri yumurta ağı ilə yağlaya bilərsiniz.Kotletləri yalnız yağla yaxşı qızdırılan tavada qızardın.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru