Turşu qabı açdıqdan sonra sadəcə bunu edin

21-12-2024, 11:08           
Turşu qabı açdıqdan sonra sadəcə bunu edin
Turşu bankasını açarkən unutmayın ki, qapağı açdıqdan sonra onların saxlama müddəti məhduddur. Foodinfo.az xəbər verir ki, əgər yaxın bir neçə gündə yeməyi planlaşdırmırsınızsa, evdə hazırlanmış konservlərin saxlama müddətini uzatmaq üçün xardal tozu və qaynadılmış suya ehtiyacınız olacaq.Sul ilə qarışdırılmış “xardal gipsini” bankanın ağzına qoyun və bağlayın.Xardal mikroorqanizmlər üçün maneə yaradacaq, qidaların xarab olmasının qarşısını alacaq və bankanın içindəkilərin saxlama müddətini uzadacaq.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru