Çinlilər saxta əti belə hazırlayır – FOTO

11-10-2016, 10:38           

Çin bütün dünyada istehsal etdiyi saxta məhsullarla tanınmış ölkədir. Qida məhsulları, hətta ət belə buna daxildir.

Bəs “Saxta ət necə hazırlanır?” sualı sizə də maraqlıdırsa, buyurun, tanış olun.

teref.az “sfera.az”a istinadən bildirir ki, bunun üçün Zeng Xiang Ji ekstraktından istifadə olunur.
Çin bütün dünyada istehsal etdiyi saxta məhsullarla tanınmış ölkədir. Qida məhsulları, hətta ət belə buna daxildir.

Bəs “Saxta ət necə hazırlanır?” sualı sizə də maraqlıdırsa, buyurun, tanış olun.

teref.az “sfera.az”a istinadən bildirir ki, bunun üçün Zeng Xiang Ji ekstraktından istifadə olunur.


Bu ekstraktdan istifadə edərək çox asanlıqla toyuq və donuz ətlərini inək ətinə “çevirirlər” .

Bu maddə Çində yerləşən bir çox restoranda istifadə olunur.


Ət xüsusi ekstraktın içində qarışdırılır.



Solda gördüyünüz sousun içində qarışdırılmış donuz ətidir. Sağda isə sadə ətdir.



1 saatlıq prosedurdan sonra ətlər arasında yaranan fərq.



Ət artıq hazır şəkildə masaya gələndə həm qoxusu həm də dadı ilə inək ətindən heç də fərqlənmir.

Beləliklə, toyuq və ya donuz əti inək ətinə çevrilmiş olur.
teref.az












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.