Bu üsullar balıq qoxusunu azaldır

Bu gün, 12:08           
Bu üsullar balıq qoxusunu azaldır
Balıq qoxusu bəzən insanlarda rahatsızlıq yaradır. Bu qoxudan qurtulmaq üçün bir neçə təsirli üsul mövcuddur.Foodinfo.az bu üsullardan bəzilərini təqdim edir:
1. Limon suyuBalıqları bişirmədən əvvəl və ya sonra limon suyu ilə yumaq qoxunu azaldır. Limon turşusu balığın tərkibindəki xoşagəlməz qoxunu neytrallaşdırır.
2. Sirkə buxarıMətbəxdə balıq bişirilərkən bir qazanda su və sirkə qaynadılması qoxunun udulmasına kömək edir.
3. Qəhvə və ya vanilBişirildikdən sonra otaqda qəhvə və ya vanil ekstraktı ilə qoxunu aradan qaldırmaq olar.Bu üsullar balıq qoxusunu effektiv şəkildə azaldır və mətbəxi təmiz saxlayır.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.