Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

19-02-2024, 08:58           
Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq
Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.TEREF lent.az-a istinadla xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.
Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.
Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.
Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru