Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

19-02-2024, 08:58           
Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq
Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.TEREF lent.az-a istinadla xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.
Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.
Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.
Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.