Yağsız yeməklərin faydalı xüsusiyyətləri haqqında

7-12-2024, 09:58           
Yağsız yeməklərin faydalı xüsusiyyətləri haqqında
Sağlam qidalanma sahəsində mütəxəssis Tatyana Meşeçeryakova yağsız yeməklərin faydalı xüsusiyyətləri haqqında danışıb.
Ekspertin “Vesti Podmoskovya” ilə müsahibəsində qeyd etdiyi kimi, bitki qidaları balanslaşdırılmış qidalanma və zülallara, yağlara və karbohidratlara olan ehtiyacı təmin edə bilər.Mütəxəssisin sözlərinə görə, yemək yeyərkən nizamlılığı qorumaq və yatmazdan əvvəl yeməyin miqdarını məhdudlaşdırmaq vacibdir. Pəhriz balanslı olmalı və isti yeməklər və yan yeməklərlə zəngin olmalıdır.Mütəxəssis əlavə edib ki, kifayət qədər maye də içmək lazımdır.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru