Tortun soyuducuda saxlanma müddəti onun tərkibindən və hazırlanma üsulundan asılıdır. Foodinfo.az xəbər verir ki, kremli və ya süd məhsulları ilə hazırlanan tortlar soyuducuda 2-3 gün ərzində təravətini qoruyur. Tərkibində şokolad olan tortlar isə 3-4 gün saxlanıla bilər. Meyvəli tortlar qısa müddətdə, adətən 1-2 gün ərzində istehlak edilməlidir, çünki meyvələr tez xarab olur. Tortu saxlamaq üçün onu hava keçirməyən qabda və ya streçlə yaxşıca örtmək vacibdir ki, soyuducunun qoxularını çəkməsin və qurumasın.Əgər tort daha uzun müddət saxlanılmalıdırsa, onu dilimləyib dondurmaq mümkündür. Bu zaman dondurulmuş tort 1 aya qədər təravətini saxlayır.