Toyuq ətinin faydalı xüsusiyyətləri

24-11-2024, 08:58           
Toyuq ətinin faydalı xüsusiyyətləri
Dietoloq və yemək davranışı psixoloqu Nuriyyə Dianova toyuq ətinin faydalı xüsusiyyətlərindən danışıb.Foodinfo.az xəbər verir ki, mütəxəssisin sözlərinə görə, qida rasionunda qırmızı ətin istənilən hinduşka və quş əti ilə əvəz edilməsi şəkərli diabetin qarşısını alır.Dianovanın qeyd etdiyi kimi, ekspertlər Alzheimer xəstəliyi də daxil olmaqla neyrodegenerativ xəstəliklərin riskini azaltmaq üçün həftədə üç-beş dəfə quş əti istehlak etməyi məsləhət görürlər.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru