Sən demə qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA 24-06-2019, 07:45 Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?Publika.az-ın təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin. Facebook-da paylaş