Məşhur qida konservantının zərərli olduğu üzə çıxdı5 Fevral, 12:43

6-02-2024, 09:44           
Məşhur qida konservantının zərərli olduğu üzə çıxdı5 Fevral, 12:43
Çikaqo Universitetinin mikrobioloqları müəyyən ediblər ki, qida sənayesində geniş istifadə olunan nisin konservantı (E234) bağırsaqlarımızdakı faydalı bakteriyaların çoxalmasının qarşısını ala bilir.
Bu barədə araşdırma ASC Chemical Biology (ASCCB) elmi jurnalında dərc olunub.E234 güclü antibakterial təsirə malikdir. O, pivə, kolbasa, müxtəlif sous və yeməklərin istehsalında istifadə olunur.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru