Niyə ananas qabıqlarını atmamalısınız?

15-08-2024, 11:58           
Niyə ananas qabıqlarını atmamalısınız?
Növbəti dəfə ananas yeyərkən kəsilmiş qabığını bir kənara qoyun. Çünki sağlamlığa böyük faydaları var. Foodinfo.az xəbər verir ki, mütəxəssislərin fikrincə, meyvənin qabığını qaynatmaq olar. Bu, bədəndə suyun qalmasını, iltihabı azalda və həzmi yaxşılaşdıra bilən bir ferment buraxır.Ananas qabığının suyuna zəncəfil və darçın əlavə etsəniz, arıqlamağa kömək edəcək çox təsirli bir içki halına gələcək.Qarışığı hazırlamaq üçün ananasın qabığını yaxşıca yuyun. İki litr su suyu tam qaynadın və sonra qabığı əlavə edin. Bir neçə dəqiqədən sonra arçın və zəncəfil qoyun və içkini 15 dəqiqə yenidən qaynadın.Bu içkini gündə iki dəfə - səhər və axşam bir stəkan içmək məsləhət görülür.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.