Beş ildən çox yaşı olan bal yemək olarmı?

12-12-2024, 10:08           
Beş ildən çox yaşı olan bal yemək olarmı?
Belə bir fikir var ki, bal xarab ola bilməz, lakin bu, hər bir insanın sağlamlığına birbaşa təsir edə biləcək ciddi yanlış fikirdir.
Tut-news.ru xəbər verir ki, balın səthi sulu köpüklə örtülürsə və dadı və qoxusu turş olarsa, istehlakdan çəkinmək daha yaxşıdır.Bal qalınlaşıb şəkərli olubsa, bu o qədər də böyük bir şey deyil. Dadına diqqət yetirmək vacibdir, əgər heç bir dəyişiklik yoxdursa, onu təhlükəsiz istehlak edə bilərsiniz. Əlbəttə ki, belə balın faydaları azalır, amma dəhşətli bir şey yoxdur.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru