Qidaların dondurulmasının faydaları

5-03-2024, 11:08           
Qidaların dondurulmasının faydaları
Unilever Food Solutions şirkətinin ictimai iaşə müəssisələri ilə iş üzrə direktoru Andrey Kutuzov qidaların saxlanma müddətini uzatmaq üçün dondurulmasını tövsiyə edib.Foodinfo.az xəbər verir ki, ekspert Life.ru-ya müsahibəsində deyib ki, ət, meyvə və giləmeyvə, eləcə də sərt tərəvəzlər: badımcan, balqabaq, bibər, yerkökü dondurmaq daha yaxşıdır. Mütəxəssisin qeyd etdiyi kimi, bütün məhsullar dondurucuya göndərilməməlidir. Tərkibində çoxlu su olan çiy tərəvəz və meyvələr ləzzət və toxumasını itirə bilər.Bundan əlavə, qidaları, xüsusən də ətin yenidən dondurulması tövsiyə edilmir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru