Mövsümlərarası dövrdə həzm sistemini çox yükləməyən, əksinə, immunitet sistemini gücləndirən, vitamin və minerallarla zənginləşdirən və enerji verən düzgün qidalar yemək lazımdır. Fermentasiya edilmiş alma sirkəsi bu məqsəd üçün idealdır, çünki tərkibində orqanizm üçün vacib bakteriyalar var. İstifadəsi asandır: ya salat sarğı kimi, ya da içki kimi, ona bir xörək qaşığı sirkə əlavə edib yeməkdən 30 dəqiqə əvvəl içirsiniz. Siyahıda növbəti yer dəfnə yarpağıdır. Bu, hər şeydən bir növ qurtuluşdur: hətta vərəm çöpü üçün də dağıdıcıdır. Ekspert sarımsaq və kokos yağına xüsusi diqqət yetirir. Birinci halda, göbələk infeksiyalarını "qorxuya", safra axını artıra, həzmi yaxşılaşdıra və qanda xolesterol və qlükoza səviyyəsini azalda bilərsiniz. Kokos yağı isə eyni anda bir neçə funksiyanı yerinə yetirə bilir.