Niyə qatığa bal əlavə etməlisiniz?

4-09-2024, 17:44           
Niyə qatığa bal əlavə etməlisiniz?
Bal və qatıq həvəskarları üçün yaxşı xəbər var. Foodinfo.az bildirir ki, İllinoys Universitetinin alimləri bu iki məhsulu birləşdirməklə əlavə sağlamlıq faydalarını kəşf edib.Qatıqlarda bəzi probiotiklər var ki, bu həzm sağlamlığını və müntəzəm bağırsaq hərəkətlərini inkişaf etdirə bilər, həmçinin əhval-ruhiyyə və idrak performansına müsbət təsir göstərə bilər.“The Journal of Nutrition” jurnalında dərc edilən yeni araşdırmaya görə, bal həzm zamanı qatıqda olan probiotik bakteriyaların sağ qalmasını artırır, bağırsaq sağlamlığını dəstəkləyir. Üstəlik, bu birləşmə nəcisin tezliyinə və ya insanın əhvalına təsir etmir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru