Bal bu istilikdə faydalı xüsusiyyətlərini itirir

20-02-2024, 17:08           
Bal bu istilikdə faydalı xüsusiyyətlərini itirir
Terapevt Svetlana Burnatskaya balın hansı hallarda faydalı xüsusiyyətlərini itirə biləcəyini söyləyib. “Yadda saxlamaq lazımdır ki, bal +40 ℃-dən yuxarı qızdırıldıqda qiymətli keyfiyyətlərini itirir və zərərli birləşmələr əmələ gətirir. O, arı məhsullarına allergiyası olan insanlar, həmçinin şəkərli diabet və piylənmə xəstələri üçün əks göstərişdir”, - o, Life.ru saytına müsahibəsində bildirib.Onun sözlərinə görə, bal sağlam məhsuldur, lakin o, dərman deyil, çünki o, yalnız simptomları aradan qaldırır və bədəni dəstəkləyir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru