Bal bu istilikdə faydalı xüsusiyyətlərini itirir

20-02-2024, 17:08           
Bal bu istilikdə faydalı xüsusiyyətlərini itirir
Terapevt Svetlana Burnatskaya balın hansı hallarda faydalı xüsusiyyətlərini itirə biləcəyini söyləyib. “Yadda saxlamaq lazımdır ki, bal +40 ℃-dən yuxarı qızdırıldıqda qiymətli keyfiyyətlərini itirir və zərərli birləşmələr əmələ gətirir. O, arı məhsullarına allergiyası olan insanlar, həmçinin şəkərli diabet və piylənmə xəstələri üçün əks göstərişdir”, - o, Life.ru saytına müsahibəsində bildirib.Onun sözlərinə görə, bal sağlam məhsuldur, lakin o, dərman deyil, çünki o, yalnız simptomları aradan qaldırır və bədəni dəstəkləyir.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.