Yumurtanı qaynatmaq üçün maraqlı üsul

2-12-2024, 09:08           
Yumurtanı qaynatmaq üçün maraqlı üsul
Tez-tez olur ki, yumurta qaynatmaq bütöv bir problemdir - qabıq parçalara ayrılır və ağ ona yapışır.
Bunun qarşısını necə almaq olar.Foodinfo.az bildirir ki, bunun üçün yumurtaları qaynatmazdan əvvəl küt ucunu iynə ilə diqqətlə deşin. Bu kiçik dəlikdən su bişirərkən yumurtaya daxil olur. Bu, ağ və qabıq arasında hava boşluğu yaradır və onu asanlıqla çıxarır.Beləliklə, yumurtanın içərisinə daxil olan su asan təmizlənmə üçün ideal şərait yaradır. Qabıq orta dərəcədə çıxır və ağ bütöv və zərərsiz qalır.Təmizləmə bir neçə saniyə çəkəcək və zülala heç bir zərər verilməyəcək.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru