Qəhvəyə şəkər əvəzinə nə əlavə etmək lazımdır?

Dünən, 17:24           
Bir çox qəhvə həvəskarları həmişə sevimli içkilərinə şəkər əlavə edirlər. Foodinfo.az bildirir ki, kulinariya mütəxəssisi Yuliya Arkhipova hesab edir ki, bu vərdişdən imtina etmək lazımdır.Mütəxəssis deyir ki, qəhvəyə duz əlavə etmək lazımdır. Qəribədir ki, duz içkini mümkün qədər dadlı edəcək bu əlavədir.Duz acılığı aradan qaldırır və qəhvənin dadını daha balanslı edir. Duzlu əlavə ilə həddindən artıq olmamaq vacibdir.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.