Qastroenteroloq, dietoloq və qida davranışı üzrə psixoloq Nuriyyə Dianova qatılaşdırılmış süd ilə pancake hazırlamağın ən zərərli variant olduğunu bildirdi.Foodinfo.az xəbər verir ki, ekspert Radio 1- ə müsahibəsində bildirib ki, qatılaşdırılmış süd fıstıq yağı, balqabaq urbech, qoz-fındıq və ya toxumun yer qarışığı ilə əvəz edilə bilər.“Bir neçə çay qaşığı 10% xama götürüb bir-iki qaşıq pasta əlavə edə bilərsiniz. "Bu protein olacaq" – deyə diyetoloq əlavə edib.Öz növbəsində, pediatr Niso Odinaeva "Moskva" şəhər xəbər agentliyi ilə söhbətində qeyd edib ki, az miqdarda duz, yumurta və süd ilə mayasız xəmirdən hazırlanmış pancake uşaqlar üçün ən uyğundur.