45 yaşdan sonra yeyilməsi lazım olan tərəvəz

Dünən, 17:58           
45 yaşdan sonra yeyilməsi lazım olan tərəvəz
Tibb elmləri doktoru, dietoloq Marqarita Koroleva balqabağın faydalarından danışıb. Foodinfo.az bildirir ki, onun sözlərinə görə, bu tərəvəz allergik reaksiyalara səbəb olmur, immun və həzm sistemlərinin fəaliyyətini yaxşılaşdırır, təbii detoksifikasiyanı təmin edir, tullantıları və toksinləri çıxarır, damar divarının sağlamlığını qoruyur, bədəndən artıq mayenin çıxarılmasına kömək edir.Bu məhsul 45 yaşdan yuxarı insanlar üçün çox faydalıdır, çünki bu yaşda orqanizmdə, o cümlədən görmə orqanlarında qocalma prosesi üstünlük təşkil etməyə başlayır. Balqabaq retinanın qocalmasını dayandıran və yaşa bağlı görmə itkisini yavaşlatmağa kömək edən lutein və zeaksantin ehtiva edir.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.