Bişmiş tərəvəzlər: faydalarını itirirmi?

4-11-2024, 09:58           
Bişmiş tərəvəzlər: faydalarını itirirmi?
Qastroenteroloq Yekaterina Kaşux buxarda bişmiş tərəvəzləri ən faydalı yan yemək növlərindən biri adlandırıb.
Gazeta.Ru-ya müsahibəsində həkim bu sıraya antioksidantlarla, C və A vitaminləri ilə zəngin olan gül kələm, brokoli, kök, bibər və balqabaq daxil etməyi məsləhət görüb.
Onun sözlərinə görə, digər sağlam yan yeməklər lif, dəmir və maqnezium ehtiva edən qarabaşaq yarması, bulqur, bişmiş şirin kartof və taxıllardır.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru