Mütəxəssis qızardılmış qidaların zərərlərini xatırladıb

Dünən, 17:58           
Mütəxəssis qızardılmış qidaların zərərlərini xatırladıb
Həkim İrina Lyalina xəmirdə qızardılmış ət və balıqların təhlükələrini xatırladıb.
Həkim Life.ru-ya müsahibəsində xəbərdarlıq edib ki, yüksək temperatur səbəbindən qızartma zamanı qidaların faydalı xassələri qismən məhv olur və qızardılmış qidalarda kalorilərin və qeyri-sağlam yağların miqdarı artır.
Həmçinin onun sözlərinə görə, qızardılmış qidalar çətin həzm olunur, mədədə ağırlıq, şişkinlik və diskomfort yaradır. Mütəxəssis sobada bişirməyi protein məhsulları hazırlamaq üçün təhlükəsiz üsul adlandırıb.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.