Konservantlar haqqında məşhur miflər təkzib olundu

20-03-2024, 11:58           
Konservantlar haqqında məşhur miflər təkzib olundu
Bütün müasir məhsulların tərkibində olan konservantlar yalnız allergiya xəstələri üçün təhlükə yaradır. Foodinfo.az xəbər verir ki, bunu Pravda.ru ilə söhbətində yüksək ixtisaslı terapevt Lyudmila Lapa deyib.Mütəxəssisin sözlərinə görə, qida allergiyasından əziyyət çəkən insanlar hansı qidalardan və konservantlardan istifadə etməməli olduqlarını bilirlər.Sağlam insanların mədə-bağırsaq, immun sistemi konsevarntları mükəmməl şəkildə emal edir, ondan istifadə edir və atır.Mütəxəssis qeyd edib ki, belə miflər çox vaxt palma yağına aid olunur. Onun sözlərinə görə, tərkibindəki məhsullar müəyyən edilmiş standartlara uyğun istehsal olunarsa bu yağın yeyilməsində heç bir problem yoxdur.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru