Köhnə əti yumşaq etməyin sirri4 Fevral, 15:06

5-02-2025, 17:58           
Köhnə əti yumşaq etməyin sirri4 Fevral, 15:06
Sərt və köhnə ətin daha yumşaq olması üçün qeyri-adi bir üsul var. Foodinfo.az bildirir ki, bunun üçün sirkə və ya kefir əvəzinə adi çay sodasından istifadə edilir.
Əti yumşaltmaq üçün əvvəlcə doğranmış soğanı bitki yağında qızartmaq, sonra üzərinə bir çay qaşığı soda əlavə edərək qarışdırmaq lazımdır. Soğanın rəngi dəyişdikdən sonra ət əlavə edilir və aşağı istilikdə bir saat bişirilir. Bu üsul ətin daha yumşaq və ləzzətli olmasına kömək edir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru