Bu qidanın əsas komponentləri allergik xüsusiyyətə malikdir

29-03-2024, 08:08           
Bu qidanın əsas komponentləri allergik xüsusiyyətə malikdir
Halvanın tərkibində ürəyin sağlamlığını yaxşılaşdırmağa və iltihabı azaltmağa kömək edən sağlam yağ turşuları və antioksidantlar var.Foodinfo.az xəbər verir ki, halva tərkibindəki lifə görə yaşlı insanlar üçün faydalıdır. Belə ki, silisium maddəsi qığırdaq, vətər və dişlər üçün lazımdır.Lakin halvanın əsas komponentləri olan qoz-fındıq güclü allergik xüsusiyyətə malikdir. Ona görə də uşaqlar, hamilə qadınlar və allergiyadan əziyyət çəkən insanlar bu məhsuldan ehtiyatla istifadə etməlidir.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru