Quşüzümünün iltihab əleyhinə xüsusiyyətləri

20-03-2024, 17:09           
Quşüzümünün iltihab əleyhinə xüsusiyyətləri
Biologiya elmləri namizədi, Natalya Balobanova quşüzümünün faydalı xüsusiyyətlərindən danışıb. Foodinfo.az xəbər verir ki, mütəxəssis RuNews24-ə müsahibəsində bildirib ki, müasir araşdırmalar göstərir ki, quşüzümü A və C vitaminləri, antioksidantlar və immunitet sistemini gücləndirən flavonoidlərlə zəngindir.Mütəxəssis qeyd etdiyi kimi, bu giləmeyvə virus xəstəliklərinin qarşısının alınması üçün istifadə olunur.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.