Quşüzümünün iltihab əleyhinə xüsusiyyətləri

20-03-2024, 17:09           
Quşüzümünün iltihab əleyhinə xüsusiyyətləri
Biologiya elmləri namizədi, Natalya Balobanova quşüzümünün faydalı xüsusiyyətlərindən danışıb. Foodinfo.az xəbər verir ki, mütəxəssis RuNews24-ə müsahibəsində bildirib ki, müasir araşdırmalar göstərir ki, quşüzümü A və C vitaminləri, antioksidantlar və immunitet sistemini gücləndirən flavonoidlərlə zəngindir.Mütəxəssis qeyd etdiyi kimi, bu giləmeyvə virus xəstəliklərinin qarşısının alınması üçün istifadə olunur.












Teref.az © 2015
TEREF - XOCANIN BLOQU günün siyasi və sosial hadisələrinə münasibət bildirən bir şəxsi BLOQDUR. Heç bir MEDİA statusuna və jurnalist hüquqlarına iddialı olmayan ictimai fəal olaraq hadisələrə şəxsi münasibətimizi bildirərərkən, sosial media məlumatlarındanda istifadə edirik! Nurəddin Xoca
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.
E-mail: n_alp@mail.ru