Ağ qidalardan imtina edin – Həkim

13-12-2023, 11:54           
Ağ qidalardan imtina edin – Həkim
Ağ rəngdə olan texniki emal edilmiş qidalardan imtina orqanizmin sağlam qalmasının əsas şərtlərindən biridir.
Məşhur həkim Aleksandr Myasnikov həmin qidaları açıqlayıb.
“Bunlar ağ çörək, makaron, düyü, qənddir. Onlar piylənmə, diabet və ürək xəstəliyi yaradır.
Təhlükədən yayınmaq üçün bunlara alternativ qidalar seçin.
Məsələn, qırmızı düyü, tünd makaron, qara çörək, tam taxıllar və s.
Ümumiyyətlə, ağ rəng, emal edilmiş məhsulları tam menyudan çıxarmaq lazımdır”.












Teref.info © 2015
E-mail: n_alp@mail.ru            Telefon: 051 933 93 21            Baş redaktor: Nurəddin (Xoca) İsmayılov
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.